Meer informatie over lid worden

Je kan lid worden van BrEA op drie verschillende manieren.
 

 1. Gecombineed lidmaatschap Oud Studentenbond VUB (OSB VUB) 
  De basisprijs bedraagt 35 euro met de mogelijkheid tot andere formules. Verder details over de voordelen zijn te vinden op de OSB website.
  OSB betalingsinformatie:
  U kunt uw lidmaatschap voor 2016 storten op rekening 035-3760016-46 van de OSB (BIC GEBABEBB / IBAN BE33 0353 7600 1646) . Gelieve duidelijk uw naam en/of rolnummer te vermelden. De minimumbijdrage bedraagt 35 euro, een partnerlidmaatschap 55 euro. Partners met dezelfde domicilie zijn dan beiden lid en ontvangen de publicaties één maal. Voor een bijkomende bijdrage van 7,50 euro bent u tevens lid van UAE-ULB en voor een minimale bijdrage van 2,50 euro steunt u ook de Studiekring Vrij Onderzoek. Indien u een bijkomende bijdrage stort, vermeldt de naam van de organisatie waarvoor u betaalt.
  Uw gegevens aanpassen
  Voortaan kan u als oud-student uw gegevens (adres, diploma, beroep) aanvullen of aanpassen. U stuurt een e-mail naar info@osb.be met de nieuwe gegevens en wij passen de database zo gauw mogelijk aan. U kan daarbij aangeven of u zich inschrijft voor onze mailing-lijst voor vacatures, en of u al of niet onze elektronische post (nieuwsbrieven) wenst te ontvangen.
   
 2. Gecombineerd ie-net lidmaatschap
  Verschillende opties zijn mogelijk met gecombineerd BrEA tarief startend van 60 euro.

  Een brochure met informatie over de voordelen kan u hier downloaden. 
  Voor verdere informatie over de tarieven kan je terecht op de ie-net website.
  Wordt ie-net lid http://www.ie-net.be/content/lidmaatschap-2016
   

 3. Rechstreeks BrEA lid via dit formulier of op één van de talrijke BrEA activiteiten