Kaas-en wijnavond op 13 december 2018

Met groot genoegen kondigen de Polytechnische Kring en BrEA hun jaarlijkse Kaas- en Wijnavond aan. Deze zal, zoals gewoonlijk, plaatsvinden voor KerstTD. Het is dus de ideale gelegenheid om eens een glaasje te drinken en lekker te eten voor naar TD te trekken. 

 

Het evenement zal doorgaan op donderdag 13 december vanaf 18:00 in de Nelson Mandela zaal (onder aula Q) van de Vrije Universiteit Brussel. Er is gratis parkeergelegenheid in de ondergrondse parking van gebouw Q.

 

Galabal der Ingenieurswetenschappen 23 maart 2018

De Faculteit Ingenieurswetenschappen, de Polytechnische Kring en BrEA nodigen U en uw partner met trots uit ter gelegenheid van het Galabal der Ingenieurswetenschappen op vrijdag 23 maart 2018. Oudebekenden  tegen  het  lijf  lopen,  socializen met de professoren,  een  praatje  slaan  met promotiegenoten  of gewoon een gezellige stijlvolle avond onder  vrienden,...  Het  galabal  is  de  ideale  gelegenheid  om  dit alles naar hartenlust te kunnen doen!
Naar vroegere traditie mogen we U dit jaar opnieuw verwelkomen in de zalen van 'Salons de Waerboom” te Groot-Bijgaarden. 
(Jozef Mertensstraat 140, 1702 Groot-Bijgaarden). 
 

Bezoek aan de Begraafplaats van Laken op 21 april 2018

Op 21 april 2018 gaan we in samenwerking met ie-net de begraafplaats van Laken bezoeken.  
 

De begraafplaats van Laken in zijn huidige vorm gaat terug tot de tijd van Koning Leopold I wanneer de
toenmalige koningin Louise-Marie de wens had uitgedrukt om in Laken begraven te worden en er
daardoor een koninklijke crypte werd gebouwd. Dit gaf voor de adel en de hogere burgerij aanleiding om
voortaan ook deze begraafplaats te verkiezen.

BrEA Afterwork 9/11/17

Op donderdag 9 november 2017 verwelkomen we jullie voor onze laatste afterwork van dit jaar. Deze zal plaats vinden in 't Complex vanaf 18 u 30. 
Een ideale gelegenheid om af te spreken met collegas alsook banden te versterken tussen onze afgestudeerden. Motiveer anderen die je kent om aanwezig te zijn op dit event. 

BrEA biedt zijn leden een gratis drankje aan en het Complex ondersteunt met een knabbeltje. 

Tot dan! 

Pages

Subscribe to Brussels Engineering Alumni RSS