Algemene Vergadering 2018

Beste bestuurders en sympathisanten,
 

In februari wordt zoals elk jaar de Algemene Vergadering (AV) georganiseerd. Hier brengt het bestuur verslag uit over de werking van BrEA tijdens het voorbije jaar, alsook over de plannen voor het komende jaar en langere termijn. Alle leden zijn uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen, waarbij jullie mee mogen discussiëren over het toekomstig beleid van de vereniging en kunnen stemmen op open posities in het bestuur. Voor toetredende leden is dit overigens de uitgelezen kans om kennis te maken met het bestuur en de werking van de vereniging. Dit jaar hebben we voor een nieuwe locatie geopteerd: Hof ten As. Deze gerestaureerde herenboerderij is gelegen te Melsbroek, waar de vergadering zal doorgaan in één van de omgebouwde oude stallen. 
De dagorde kan je hier vinden.
 

Na de vergadering kunnen jullie rustig de voeten onder tafel schuiven en napraten over het voorbije werkingsjaar. Hof ten As biedt een uitstekende keuken aan in een pittoreske omgeving, gebruik makende van seizoensgebonden ingrediënten. Om deze reden kunnen we het menu niet op voorhand bekend maken: het hoofdgerecht zal bestaan uit kalkoen, kip, varkensvlees of vis, afhankelijk van het marktaanbod. Zoals altijd wordt er een driegangenmenu voorgeschoteld, met aperitief en dranken inbegrepen. Dit alles voor de prijs van €50 pp. Een vegetarisch alternatief wordt voorzien op aanvraag.
 

Inschrijven voor het diner kan tot en met zondag 28 januari door een mail te sturen naar av@brea.be met vermelding van het aantal personen (+ aangeven of een vegetarisch menu voorzien moet worden) en het te betalen bedrag te storten op het rekeningnummer BE24 001 09651 1238 met vermelding van je naam.
 

Hopelijk mogen we jullie talrijk ontvangen op onze AV!
 

Met vriendelijke groeten,
Roel Callebaut
Voorzitter BrEA

De presentatie van de afgelopen AV kan je hier vinden,

Gesponsord door: