top of page

di 03 mei

|

Ixelles

Breugelavond met Biotecho

Dit jaar kunnen we weer fysiek samenkomen voor de Breugelavond van Biotecho. Geniet op dinsdagavond 3 mei van een overheerlijk Breugel-buffet met allerlei soorten kaas en brood, een saladbar, Breugelvlees (paté, pensen, gehaktbrood, ...) en desserten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Breugelavond met Biotecho
Breugelavond met Biotecho

Tijd en locatie

03 mei 2022, 18:30

Ixelles, 1050, Bd de la Plaine 13, 1050 Ixelles, België

Over het evenement

Beste BrEA-leden en sympathisanten,

Na lange tijd wachten organiseert Biotecho op dinsdag 3 mei opnieuw haar BREUGELAVOND. We nodigen jullie allen uit om samen te genieten van het uitgebreid Breugel-buffet dat jullie zintuigen zal doen prikkelen.

Geïnspireerd op het schilderij van Pieter Bruegel de oude, ‘De boerenbruiloft’, kan je komen smullen van allerlei brusselse streekproducten. In de aanbieding zullen zijn: kaas en (zuurdesem)brood, een saladbar (alles huisgemaakt!), "Breughel"-vlees (zoals pensen, salami, ...) en uiteraard een veggie/vegan alternatief. Deze zullen vanzelfsprekend door te spoelen zijn met een lekker Brussels biertje of een non-alcoholisch alternatief. En als toetje? Daarvoor presenteren we jullie een overheerlijk desserten assortiment. 

Begin je al te watertanden? Wacht niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in om à volonté te genieten van dit buffet:

> BrEA-leden: €13

> Niet-leden: €16 

> Inschrijvingslink: https://bit.ly/3v6U6CT 

> Locatie: Nelson Mandelazaal

Hopelijk tot dan!

Het Breugelavond Team 

Deel dit evenement

bottom of page