top of page

do 27 apr

|

Mechelen

Engineers @ The Movies: Cinema Lumière Mechelen

Alle leden van BrEA zijn uitgenodigd voor onze Engineers @ The Movies. Dit jaar verwelkomen we jullie in Cinema Lumière te Mechelen. Na de filmvoorstelling komen we samen voor een afsluitende receptie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Engineers @ The Movies: Cinema Lumière Mechelen
Engineers @ The Movies: Cinema Lumière Mechelen

Tijd en locatie

27 apr 2023, 19:00 – 28 apr 2023, 22:30

Mechelen, Frederik de Merodestraat 28, 2800 Mechelen, België

Gasten

Over het evenement

Alle leden van BrEA zijn uitgenodigd voor onze Engineers @ The Movies. Dit jaar verwelkomen we jullie in Cinema Lumière. Dit architecturale pareltje werd eind 2021 geopend en is gelegen in hartje Mechelen. Een must-see en must-have-done waarbij de filmzalen gestapeld zijn in een vrijstaande kubus, gedrapeerd met een gigantisch gouden gordijn.

De filmkeuze voor onze Engineers @ The Movies is gevallen op EMILY. EMILY wordt later deze maand released in de cinemazalen. Wil je deze film zien, dan kan dat dus volledig gratis op ons cinema-event op donderdag 27 april in Cinema Lumière Mechelen! 

EMILY is een modern Brits kostuumdrama geïnspireerd op het mysterieuze leven van Emily Brontë, een van de meest beroemde en provocerende schrijfsters uit de geschiedenis. De film laat zien dat Emily haar tijd ver vooruit was, met een fenomenale rol van nieuw talent Emma Mackey. Meer informatie over de film alsook de trailer vind je hier: Emily - Cinema Lumière Mechelen (lumiere-mechelen.be)

Na de filmvoorstelling komen we samen voor een afsluitende receptie in het gezellige en minstens even mooie cinemacafé Lux28. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in! Ook je partner verwelkomen we graag op dit evenement. In dat geval schrijf je in voor twee personen.

Met dank aan onze sponsors:

Sweco

Syus

Tickets

  • BrEA Lid

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page