top of page

di 23 apr

|

Mechelen

Engineers @ The Movies: Cinema Lumière Mechelen

Alle leden van BrEA zijn uitgenodigd voor onze Engineers @ The Movies. Dit jaar verwelkomen we jullie opnieuw in Cinema Lumière te Mechelen. Na de filmvoorstelling komen we samen voor een afsluitende receptie.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Engineers @ The Movies: Cinema Lumière Mechelen
Engineers @ The Movies: Cinema Lumière Mechelen

Tijd en locatie

23 apr 2024, 19:15 – 23:00

Mechelen, Frederik de Merodestraat 28, 2800 Mechelen, België

Gasten

Over het evenement

Alle leden van BrEA zijn uitgenodigd voor Engineers @ The Movies, ons jaarlijks gratis (!) evenement om onze leden te bedanken voor hun lidmaatschap. Na de succesvolle editie van vorig jaar verwelkomen we jullie opnieuw in Cinema Lumière. Dit architecturale pareltje werd eind 2021 geopend en is gelegen in hartje Mechelen. Een must-see en must-have-done waarbij de filmzalen gestapeld zijn in een vrijstaande kubus, gedrapeerd met een gigantisch gouden gordijn. 

We zijn verheugd jullie de volgende film in AVANT-PREMIÈRE aan te bieden: BACK TO BLACK

In deze film volgen jullie het leven en de muzikale carrière van Amy Winehouse. In de bruisende jaren '00 woont ze in Londen waar ze zich een weg baant naar de roem. De jazz-zangeres mag uiteindelijk meerdere Grammy's op haar conto schrijven en trouwt met Blake Fielder-Civil. Naast het succes worstelt de muzikante met een verslaving aan drank en drugs en komt ze op slechts 27-jarige leeftijd te overlijden aan een overdosis. De trailer vinden jullie via deze link: Back to Black (2024) - IMDb

Inschrijven voor Engineers @ The Movies is verplicht. De plaatsen zijn beperkt, dus wees snel! Ook je partner verwelkomen we graag op dit evenement. In dat geval schrijf je in voor twee personen. De film zal om stipt 19h30 starten.

Na de filmvoorstelling komen we samen voor een afsluitende netwerkreceptie in het gezellige en minstens even mooie cinemacafé Lux28.

Tot dan!

Met grote dank aan onze sponsor Eurocircuits voor het mogelijk maken van dit evenement!

Deel dit evenement

bottom of page