top of page

Sun, Jan 14

|

Aula Q, VUB Campus Elsene

Nieuwjaarsreceptie met BrEA & ie-net Brabant-Brussel & Motards in Brussel (VUB)

In 2024 organiseren we opnieuw de traditionele Nieuwjaarsreceptie op de 2de zondag van januari voor alle leden van ie-net Brabant-Brussel & Motards en daarbuiten. Gaat door op VUB Campus Elsene in Aula Q. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met BrEA.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nieuwjaarsreceptie met BrEA & ie-net Brabant-Brussel & Motards  in Brussel (VUB)
Nieuwjaarsreceptie met BrEA & ie-net Brabant-Brussel & Motards  in Brussel (VUB)

Tijd en locatie

Jan 14, 2024, 10:15 AM – 1:00 PM

Aula Q, VUB Campus Elsene, Pleinlaan 2, 1050 Elsene, België

Event

Jullie worden op zondag 14 januari 2024 verwacht vanaf 10:15 uur. 

Om 10:30 uur starten we met een optreden van > Hans Cools, rijzende ster in de Vlaamse comedy-wereld. Hans Cools is ingenieur en stelt dus beroepsmatig de dingen constant in vraag. Hij gebruikt dit talent ook op het podium: hij stelt vragen die u zich nog niet gesteld hebt en beantwoordt die met de nodige dosis humor. Als de lachsalvo’s uitgestorven zijn, volgt de receptie met gelegenheid tot netwerken en een gezellig samenzijn met collega’s en vrienden. Deelname aan dit event is gratis voor ie-net-leden, leden van BrEA (Brussels Engineers Alumni), hun partner en kinderen. Er wordt kinderopvang voorzien.

Na de receptie rond 13:00 uur kan u deelnemen aan de facultatieve lunch in > Restaurant Le Mess in de buurt van de VUB op wandelafstand van Aula Q.

PROGRAMMA

  • 10:15 uur: Ontvangst deelnemers
  • 10:30 uur: Optreden Hans Cools                   Aansluitend receptie
  • 13:00 uur: Facultatieve lunch

EXTRA INFO

Er is parkeermogelijkheid voorzien op de campus van de VUB. Hier een overzichtskaart met aanduiding van de toegangswegen (Triomflaan toegang 6 of Pleinlaan toegang 13) en de parking met ingang vlakbij Aula Q.

De toegang werkt met nummerplaatherkenning, dus als je met de wagen komt moet de nummerplaat ingevuld worden bij de inschrijving. Meer informatie i.v.m. bereikbaarheid en toegang tot de campus vindt u > hier.

De lunch gaat door in > Restaurant Le Mess, Boulevard Louis Schmidtlaan 1, 1040 Etterbeek. 

Inschrijven voor de lunch kan tot 6 januari 2024.

 De lunch bestaat uit 3 gangen; voor het hoofdgerecht graag je keuze van vlees-, vis- of vegetarisch aangeven bij de inschrijving.

Voorafgaand inschrijven is verplicht via ie-net Brabant inschrijvingsformulier.

Afmelden na inschrijving kan gratis tot 10 januari 2024. Nadien is een deelnamekost van € 30 p.p. verschuldigd bij “no-show”.

KOSTEN

RECEPTIE

Gratis voor ie-net- leden, hun partner en inwonende kinderen Gratis voor BrEA-leden, hun partner en inwonende kinderen € 35 p.p. voor niet-leden

LUNCH

€ 70 p.p. voor volwassenen € 35 p.p. voor kindermenu

Meest recente details zijn steeds hier te vinden.

Share This Event

bottom of page